Wandelen

Wandelen

Bent u op zoek naar de grens? Dan moet u zeker de enclavewandeling door het centrum van Baarle wandelen. Maar er is meer: In de landelijke omgeving van Baarle is het heerlijk wandelen. Uitgestrekte zanddreven en smalle bospaadjes nodigen u uit voor een fikse wandeltocht. In Baarle en omgeving kunt u gebruik maken van het wandelroutenetwerk De Baronie, waarbij de wandelpaden door middel van knooppunten aan elkaar verbonden zijn. Zo stippelt u zelf heel gemakkelijk uw eigen tocht uit.

Bij Toerisme Baarle-Hertog-Nassau zijn diverse wandelkaarten en -routes te verkrijgen.

Enclavewandeling

De enclavewandeling neemt u mee door de dorpskern van Baarle. U wandelt langs bijzondere historische plekjes en steekt diverse malen de grens over.

Lees meer...

Laarzenpaden

Het Merkske, een zijriviertje van de Mark, is een authentiek kronkelende beek. Zij vormt de natuurlijke grens tussen Nederland en België en tussen de Noorderkempen en Noord-Brabant. Houtsingels en bramenwalletjes, bloemrijke graslanden, poelen, heischrale graslanden en heel veel zwarte elzen, die zo graag met hun voeten in het water staan, tooien het landschap. Het gebied is ideaal om te komen genieten van de rust, er zijn verschillenden wandelingen uitgestippeld.

Lees meer...

de mooiste arrangementen

Boek hier uw arrangement