Fietsroutes

Fietsroutes

Toerisme Baarle-Hertog-Nassau heeft fietsroutes uitgegeven. Deze zijn gebaseerd op de fietsroutenetwerken en leiden u langs de mooiste plekjes in de omgeving. Daarnaast zijn er ook fietsroutes van Toerisme Provincie Antwerpen (TPA) en diverse fietskaarten verkrijgbaar.bij Toerisme Baarle-Hertog-Nassau.

Culinaire fietsroutes

Dit seizoen is Baarle-Hertog-Nassau start- en finishplaats van 2 culinaire fietsroutes. Culinaire fietsroute van Land van Mark & Merkske en Smokkelen over de grenzen van Baarle-Nassau van Happen en Trappen. Een dag lang fietsen door een prachtige omgeving en heerlijk eten bij verschillende restaurants.

Lees meer...

Enclaveroute

Fietsroute van 50 km, verkorting 40 km. Ruim 25 (!) keer fietst u de grens over tijdens de Enclaveroute. Deze vernieuwde fietslus laat je grenshoppen in het merkwaardigste dorp ter wereld.

Lees meer...

Overige routes

Naast de fietsroutes, gebaseerd op de fietsroutenetwerken, die door Toerisme Baarle-Hertog zijn uitgegeven, zijn er bij Toerisme Baarle-Hertog-Nassau ook mooie fietsroutes van Toerisme Provincie Antwerpen (TPA) verkrijgbaar.

Lees meer...

de mooiste arrangementen

Boek hier uw arrangement