Ontdek Baarle

Ontdek Baarle

Baarle biedt tal van activiteiten voor een gezellig dagje uit. Zo kunt u hier heerlijk winkelen in de gezellige winkelstraten. Van chique modezaak tot trendy schoenenwinkel, Baarle biedt voor ieder wat wils. Zelfs op zondag zijn de winkels open!

Trekt u er liever op uit in de landelijke omgeving van Baarle? Ook dat kan. Tal van routes laten u kennismaken met de prachtige natuur en het uitgestrekte buitengebied.

Gaat u op stap met familie, vrienden of collega's? Baarle biedt uiteenlopende mogelijkheden voor groepsarrangementen.

Wilt u liever wat langer blijven? Hotels, campings en bungalowparken bieden comfortabele overnachtingsmogelijkheden aan, naar ieders wens en in diverse prijsklassen.

Bezienswaardigheden

Baarle heeft een rijke culturele historie. De unieke situatie waarbij van oudsher Belgen en Nederlanders door elkaar heen wonen, leven en werken, geeft het dorp een internationaal karakter dat, in overeenstemming met de vele grillige enclavegrenzen, als een rode draad door alles heen loopt.

Lees meer...

Eten en drinken

Baarle is van oudsher een Bourgondisch dorp. Niet alleen de Baarlenaren, maar ook onze bezoekers laten zich een puntzak "Belse friet" of een lekker pintje welgevallen. Maar u kunt hier ook genieten van een culinair 3-gangendiner in één van de sfeervolle restaurants.

Lees meer...

Wandelen

Bent u op zoek naar de grens? Dan moet u zeker de enclavewandeling door het centrum van Baarle wandelen. Maar er is meer: In de landelijke omgeving van Baarle is het heerlijk wandelen. Uitgestrekte zanddreven en smalle bospaadjes nodigen u uit voor een fikse wandeltocht.

Lees meer...

Sportief

Baarle biedt tal van activiteiten. Zo kunt u hier heerlijk fietsen, wandelen, paardrijden, vissen en zwemmen. Ook voor een actieve groepsactiviteit kunt u in Baarle terecht.

Lees meer...

de mooiste arrangementen

Boek hier uw arrangement